0 Vergelijken

Pinrollen

Pinrollen bestellen? Met ons ruim assortiment is het altijd mogelijk om diverse afmetingen en kleuren met een hoogwaardige kwaliteit uit voorraad te leveren. Hierdoor weet u zeker dat u als voordeligste inkoopt bij Office Palace en dat uw bestelling zelfs de volgende dag al geleverd wordt.

Alle producten

10 artikelen

Pinrollen

Op zoek naar pinrollen met de beste kwaliteit tegen de laagste prijs? Met ons ruim assortiment hebben wij altijd voldoende op voorraad én voor ieder pinautomaat een geschikte thermische rol. Naast pinrollen hebben wij ook kassarollen, houtvrije – en duplorollen in ons assortiment

 

Pinautomaten

Ongeacht wat voor pinautomaat u heeft, wij kunnen hiervoor alle geschikte pinrollen leveren. Hieronder een greep van diverse soorten automaten waarvoor wij rollen leveren:

  • CCV
  • Verifone
  • Atos Worldline
  • Sepay
  • Banksys
  • Rabo PinBox

Staat uw automaat er niet tussen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice of raadpleeg onze chatfunctie. Wij kijken dan samen met u naar een geschikte thermische rol.

 

Thermisch papier

Onze thermische pinrollen zijn gemaakt van thermisch papier. Thermisch houdt in dat de tekst door middel van warmte op de bon wordt gedrukt. Het is dus niet nodig om een inktlint te gebruiken. Doordat de tekst door middel van warmte op de bon wordt gedrukt blijft het niet voor altijd leesbaar, de tekst zal vervagen. Meestal vervaagt de tekst na circa 3 – 5 jaar, terwijl bij ons de leesbaarheid tot circa 10 jaar gegarandeerd kan worden. Let er wel op dat de rollen bewaard worden op een donkere en koele plaats. Als de rollen op een warme en lichte plaats worden bewaard kunnen de rollen zwart uitslaan omdat thermisch reageert op warmte.

 

Bisphenol A

Vanaf 1 januari 2020 is het wettelijk verboden vanuit de Europese Unie om de schadelijke stof Bisfenol A in thermische pinrollen te verwerken. Bisfenol A, ook wel afgekort als BPA is een van de meest geproduceerde chemicaliën ter wereld. Het is een synthetische organische verbinding en wordt voornamelijk gebruikt om diverse soorten kunststoffen te maken zoals polycarbonaat plastic en epoxyhars.