0 Vergelijken

Inktlinten

Office Palace heeft een groot assortiment kassalinten / inktlinten. Wij leveren vele soorten kassalinten / inktlinten uit voorraad en scherp geprijsd. Gebruik de zoekfunctie om uw merk inktlint snel te vinden. Ook voor houtvrije rollen kunt u bij ons terecht.

Alle producten

44 artikelen

Inktlinten

Voor alle kassarollen die voorzien zijn van houtvrij papier is het nodig om inktlinten te gebruiken. Met ons ruim assortiment zijn wij in staat om snel voor bijna alle kassasystemen de juiste linten te leveren. Besteld u voor 17:00 uur bij ons, dan kunnen wij de volgende dag al leveren. Zit de kassalint waar u naar op zoek bent er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, onze specialisten staan u graag te woord.

 

Verschillende merken inktlinten

Vanwege de hoge diversiteit aan kassa’s, bieden wij veel verschillende inktlinten aan. Hierbij een greep merken van linten uit ons assortiment:

  • Epson
  • Star
  • TEC
  • Citizen
  • Brother
  • Omron
  • Oki

 

Kleuren

Voor uw uitstraling kunt u bij veel merken kiezen uit diverse gekleurde kassalinten. Standaard wordt de kleur zwart geleverd, maar er kan ook gekozen worden voor de kleuren paars of rood bij diverse merken. Informeer hier gerust naar!

 

Formaten

Per kassa is het verschillend hoe breed het lint moet zijn. Mocht u niet zeker weten welke breedte u nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op.

 

Houdbaarheid

Alle linten zijn doordrenkt met inkt en de kans bestaat dat deze uitdrogen. Het is daarom belangrijk om de linten op een droge en donkere plaats te bewaren. Daarnaast is het raadzaam om de inktlinten in de verpakking te laten zitten zolang ze niet gebruikt worden. Een lint is circa 5 jaar houdbaar.

 

Houtvrije kassarollen

De meeste kassa’s die in omloop zijn, zijn niet voorzien van een thermische printer. Hiervoor worden ook wel houtvrije kassarollen gebruikt. Deze rollen worden voorzien van een opdruk door middel van een inktlint te plaatsen in de kassa.