0 Vergelijken

Duplorollen

Bent op zoek naar houtvrije kassarollen die automatisch een kopie maken van de huidige kassarol? Dan zijn duplorollen de meeste geschikte kassarollen. Deze rollen maken door middel van een laag carbonpapier een kopie van uw kassarol zodat er niet meer inkt hoeft te gebruiken. Deze rollen staan ook wel bekend als 2-ply rollen of doordruk rollen.

Alle producten

2 artikelen

Duplorollen

Soort apparatuur

Diverse merken kassa’s zijn geschikte voor het gebruik van duplorollen. Hieronder een overzicht van de diverse merken waarvoor wij de rollen kunnen leveren:

  • Casio
  • Citizen
  • Samsung
  • Sigma
  • Star
  • TEC

Staat uw merk kassa er niet tussen, maar wilt u toch duplorollen gebruiken voor uw kassa? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of raadpleeg onze chatfunctie. Wij kijken dan samen met u naar een geschikte rol.

 

Houtvrij papier

De kassa’s waarvoor u duplorollen wilt gebruiken hoeven geen thermische printer te bevatten. De doordrukrollen zijn namelijk altijd voorzien van houtvrij papier. Deze rollen worden voorzien van een opdruk door middel van een inktlint te plaatsen in de kassa. Vindt u duurzaamheid belangrijk? Dan zijn dit de beste rollen voor u.

 

Assortiment

We bieden een ruim assortiment aan van diverse soorten en maten. Wij hebben altijd de standaard formaten op voorraad. Als u een standaard formaat nodig heeft en u besteld voor 17:00 uur uw rollen, dan is het de volgende dag al bij u in huis.

 

Grootverbruiker voor duplorollen

Bent u een grootverbruiker en dus vaak toe aan het bestellen van nieuwe rollen? Wij hebben naast onze standaard prijzen ook staffelprijzen en het is mogelijk om een halve pallet of hele pallet af te nemen. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden.