0 Vergelijken

Menuhouders

Alle categorieën

Alle producten

33 artikelen

Menuhouder

Op zoek naar een duidelijke en elegante presentatie van uw menu’s of aanbiedingen? Met onze menustandaarden op tafel in uw restaurant of op de balie van uw winkel kan niemand hier meer omheen!

 

Soorten menuhouders

Ons assortiment menustandaarden, ook wel horeca menuborden genoemd bestaat uit diverse varianten. Hieronder vindt u een overzicht:

  • Deluxe
  • Menuhouder L - type
  • Menuhouder T - type
  • Tafelkrijtbordjes

 

Deluxe

Onze deluxe variant is voorzien van een aluminium voet waardoor deze niet alleen stevig is maar ook erg stijlvol oogt. Door de transparante acryl houder zijn de aanbiedingen of menu’s gemakkelijk te verwisselen.

 

L - type

Onze menuhouder L- type is gemaakt van stevig transparant acryl en afgewerkt met gepolijste zijkanten. De voet in L – vorm zorgt voor een elegante uitstraling. Het materiaal is niet alleen stevig, maar ook zeer flexibel, waardoor uw aanbiedingen of menu’s gemakkelijk te verwisselen zijn.

 

T - type

De menuhouder T – type is net zoals de L – type gemaakt van stevig transparant acryl en afgewerkt met gepolijste zijkanten. De T – voet zorgt niet alleen voor een elegante uitstraling maar biedt ook extra stabiliteit en stevigheid aan de menukaarthouder.

 

Tafelkrijtbordjes

Onze tafelkrijtbordjes zijn een ideale manier om een regelmatig wisselend aanbod onder de aandacht te brengen. Hierdoor kan er snel een aanbod worden aangepast op een duidelijke manier. Alle tafelkrijtbordjes zijn te beschrijven met watervaste stiften en stiften op waterbasis. Tevens zijn beide kanten te beschrijven zodat de tafelkrijtbordjes voorzien kunnen worden van meerdere aanbiedingen.

 

Maatwerk

Heeft u nog niet helemaal gevonden wat u zocht? Naast ons huidige assortiment bieden wij ook maatwerk aan voor uw menustandaard. Het is mogelijk om al vanaf een kleine oplage een afwijkend formaat of een gepersonaliseerde menustandaard te bestellen. Interesse? Neem gerust contact met ons op en wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.