0 Vergelijken

Inschuiflijsten

Alle producten

24 artikelen

Inschuiflijsten

Heeft u vaak wisselende aanbiedingen of heeft u vaak andere informatie wat u graag wilt weergeven? Met onze inschuiflijsten verwisselt u op een gemakkelijke en effectieve manier uw posters.

 

Varianten

Wij leveren de inschuiflijsten zowel enkelzijdig als dubbelzijdig in diverse formaten:

  • Posterformaat A1
  • Posterformaat A2
  • Posterformaat A3
  • Posterformaat A4
  • Posterformaat A5
  • Posterformaat B2

 

Gebruiksvriendelijkheid

Onze inschuiflijsten zijn uitermate gebruiksvriendelijk. De posters schuift u gemakkelijk langs de zij – of bovenkant in de lijst. Om de lijst eventueel aan een balie of wand te bevestigen leveren wij een dubbelzijdige plakstrip mee. Er worden ook folies meegeleverd zodat de poster beschermd blijft tegen invloeden vanaf buitenaf.

 

Kwaliteit

Alle inschuiflijsten zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium (zilver geanodiseerd). Dit geldt voor zowel de frame als de lijst. Door dit materiaal is het voor alle lijsten mogelijk om deze zowel binnen als buiten te gebruiken.

 

Garantie

Op alle lijsten hebben wij een garantie termijn van 2 jaar staan. Mocht u binnen de twee jaar al een defect hebben op uw lijst gaan wij met u op zoek naar de juiste oplossing. Neem daarvoor gerust contact op met onze klantenservice of neem een kijkje op ons overige aanbod voor sign & display materiaal.

 

Maatwerk

Heeft u nog niet helemaal gevonden wat u zocht? Naast ons huidige assortiment bieden wij ook maatwerk aan voor uw lijsten. Het is mogelijk om al vanaf een kleine oplage een afwijkend formaat te bestellen. Interesse? Neem gerust contact met ons op en wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.