Ruilen en Retourneren

14 Dagen niet-goed-geld-terug garantie

Indien een product niet aan uw kwaliteitseisen voldoet dan kunt u, zonder opgaaf van reden, binnen 14 dagen na ontvangst een aanspraak maken op onze niet- goed-geld-terug garantie. Wij leveren dan kosteloos een vervangend product. Ruilen voor een willekeurig ander product of crediteren is ook mogelijk. Hiervoor stuurt u een e-mail naar verkoop@officepalace.nl. Vermeld in het onderwerp graag duidelijk uw factuurnummer en geef aan welk product u wenst te retourneren.


Retourneren

Na aanmelding van 'een retour' sturen wij u per e-mail een retournummer en retouradres. Wij verzoeken u de producten degelijk te verpakken om beschadiging te voorkomen en deze naar het retouradres te sturen. Na ontvangst en controle wordt uw vervangende bestelling verstuurd of ontvangt u een creditfactuur.

Met betrekking tot de retourkosten hanteren we de volgende richtlijnen:

Verkeerd geleverd (onze vergissing):
De retourkosten zijn voor rekening van Office Palace.nl, de producten worden door onze bezorger bij u opgehaald. U ontvangt telefonisch of per e-mail de exacte retourprocedure, afgestemd op uw wensen en situatie.

Verkeerd besteld (uw vergissing):
In dit geval zijn de retourkosten voor uw eigen rekening, dit geldt ook voor retourneren onder de niet-goed-geld-terug garantie. Producten dienen ongeopend in de originele verpakking te worden geretourneerd. Wij verzoeken u de producten degelijk te verpakken om beschadiging te voorkomen. De retourprocedure krijgt u na uw aanvraag per e-mail toegestuurd. U kunt er o.a. voor kiezen om de producten zelf te retourneren of door onze bezorger bij u op te laten halen. De kosten voor het ophalen zijn € 30,00.

Maatwerk en speciaal voor u bestelde producten kunnen niet geretourneerd worden.


Garantie en defecten

Kosteloos retourneren
Bij een defect kunt u het product kosteloos retourneren. De retourprocedure krijgt u na uw aanvraag per e-mail toegestuurd, afgestemd op uw wensen en situatie. Verpakt u te allen tijde uw bestelling zeer goed en degelijk om beschadigingen te voorkomen.

Garantietermijn
De garantietermijn is altijd minimaal 3 maanden. Langere garantietermijnen staan op onze website aangeven of in de documentatie die u ontvangt bij uw bestelling. De garantie op machines verloopt, tenzij anders overeengekomen, via het merk van de machine. 

Hoe maakt u aanspraak op de garantieregeling
Uw aanvraag stuurt u naar verkoop@officepalace.nl. Vermeld uw ordernummer in het onderwerp en geef aan wat defect is met een duidelijke klachtomschrijving. Indien mogelijk kunt u deze klachtenomschrijving voorzien van digitale foto's.