0 Vergelijken
  • Gratis verzending vanaf €75 Gratis verzending vanaf €75
  • 14 dagen bedenktijd 14 dagen bedenktijd
  • Tot 2 jaar garantie Tot 2 jaar garantie
  • Volgende werkdag geleverd Volgende werkdag geleverd
Office Palace uitzonderlijk.jpg

Gewoon uitzonderlijk

Onze bedrijfscultuur is te beschrijven als 'gewoon uitzonderlijk'. Uitzonderlijk is natuurlijk niet vanzelfsprekend, maar dat is wel precies het geheim van onze organisatie;

Uitzonderlijke medewerkers, een uitzonderlijk beleid én een uitzonderlijke klantbenadering die met name tot uiting komt bij onze uitzonderlijk (gewone) producten zoals bijvoorbeeld kantoorartikelen.
 

Hoe maken wij onze 'gewone' artikelen bijzonder?

Wij leveren gewone artikelen, maar onze professionele multi channel benadering is hierbij uniek. Het gaat ons niet alleen om sales en service voor 100% tevreden klanten. Het gaat ook juist om ontwikkeling en innovaties hierin: dingen steeds beter doen door zelf steeds beter te worden.

 

Waar is ons uitzonderlijk beleid op gebaseerd?

In onze organisatie staat tweerichtingsverkeer, goed werknemerschap en goed werkgeverschap centraal. Office Palace staat voor: betrokkenheid en benaderbaarheid van de directie, flexibiliteit richting medewerkers, de mogelijkheid om daadwerkelijk mee te denken en kritische feedback te leveren, een platte structuur met verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.

 

Uitzonderlijke medewerkers

Onze uitzonderlijke medewerkers zijn hierbij ons grootste kapitaal: medewerkers maken namelijk het verschil. Zij tonen betrokkenheid, hebben de drive om resultaat te boeken en willen zich alsmaar blijven ontwikkelen. Binnen ons bedrijf zeggen we dan ook altijd: Wij ontwikkelen; onszelf en onze omgeving. 

 

Onze missie

Uitzonderlijk goed zijn in gewone producten! Wij realiseren de hoogste service én besparing aan 100% tevreden klanten.

 

Onze visie

Wij worden de grootste en meest klantvriendelijke leverancier van benodigdheden voor detailhandel, horeca en mkb in de Benelux.